Search
  • alt-right Buddha

Sveriges Framtid

Det svenske valgresultatet kom som et slag i magen mandag morgen den 10 september. Jeg må innrømme at jeg var rimelig deprimert den dagen. Etter en fantastisk godt gjennomført valgkampturne av Alternativ for Sverige så var jeg overbevist om at de skulle innta riksdagen og at det svenske politiske etablissementets dager var talte. Slik gikk det ikke og hva nå?


Nå frykter jeg for Sveriges framtid. Nå er jeg redd for at det er for sent å redde landet ad demokratisk veg.


Bloggen Rosa Traktorn legges ned og forfatteren bak bloggen skriver i sitt siste innlegg følgende:


«De som borde lyssna och lära kommer aldrig att vakna upp. Inte förrän det är försent och de står i begrepp att förlora sina liv.»Valgfusk


Det var valgfusk på gang i hvert fall på distriktsnivå, det vet vi. Hvor omfattende den var og om hvorvidt omfanget nådde høyere opp i hierarkiet vil jeg være forsiktig med å spekulere rundt på det nåværende tidspunkt.


Nettavisen Svegot.se er ytterst forsiktige i å spekulere rundt konspirasjonsteorier som omhandler det forrige riksdagsvalget. På den andre siden er Nina Drakfors mer vågal da hun stiller spørsmål ved at valgmyndighetenes server kræsjet to ganger, og at Sverigedemokraterna til tross for gode opinionstall kun endte opp med skarve 17%. Men heller ikke hun våger å tenke valgfusk på høyere plan.


Men vi vet at på distriktsnivå så var det mange rapporter om stemmesedler som var gjemt bort og som også på mystisk vis forsvant og dermed ikke telt opp og registrert. Det er heller ikke lagt opp til hemmelig valg da alle kan se helt åpent hvilke stemmesedler du velger. Spiller ingen rolle om du ikke liker at valgfunksjonærene kan se at du velger SD’s stemmeseddel. Det er mange venstreaktivister som arbeider som frivillige på valglokaler rundt om i Sverige, mange av dem har åpenlyst skrytt av å sabotere valgsedler de ikke liker. Ta en titt på twitters #Valfusk2018.

Ifølge democracyvolunteers.org ble det observert utbredt «familjeröstning», som gjerne innebærer at mannlige familiemedlemmer instruerer sine koner hvordan man skal stemme. Denne praksis er forbudt, men valgfunksjonærer slo ned på dette i svært liten grad. At Democracy Volunteers konkluderte med at valget i store trekk hadde fungert bra er oppsiktsvekkende.


Det er ikke helt klart om hvorvidt denne fremgangsmåten kommer fra de nye svenskene, men det er åpenbart for meg at dette er en importert praksis. Med stadig påfyll av mennesker fra tredje verden, samt at man aktivt ser gjennom fingrene på klanstemming, så ser framtiden ikke særlig lys ut.Demokrati er demografi


Valgfusket var sannsynligvis uansett ikke avgjørende for det kan se ut til at det fortsatt er mange svensker som enda ikke forstår alvoret av sin situasjon. Svenskene vil bli minoritet innen 2050, og om det høres ut som fjern fremtid for noen så er det bare å konstatere at det er det så visst ikke. Det er ikke mer enn 30 år til og det går fort. Ikke bare vil svensker bli minoritet, men muslimene vil komme til å utgjøre opptil 30 % av befolkningen. De kommer til å ta mye plass og de kommer til å kreve sin rett på bekostning av resten av sivilsamfunnet.


Venstresidens "stemmekveg" fra tredje verden gjorde uansett at i de såkalte "utsatte områdene" fikk partier som sossarna, vänstern o.l en enorm oppslutning. De neste årene vil ytterligere hundretusenvis av stemmekveg velte inn i landet og barnefødsler blant de nye svenskene er høye. Miljøpartiet, sossarna og andre partier som representerer status quo vil komme til å befeste sin stilling. Det er jo kun foreløpig, for disse partiene vil før eller siden komme til å bli infiltrert og sprengt. Men innen den tid er det i hvert fall for sent å redde Sverige.


Historien om den unge somaliske kvinnen Leila Ali Elmi som "ranet" til seg et sete i riksdagen bør få folk til å sperre opp øynene. "Ranet" er vel kanskje en urettferdig beskrivelse fordi strengt tatt fulgte hun bare spillereglene. Hun sto i utgangspunktet som nummer 21 på valglisten, men stemmekveget i utenforskapsområdet hun bodde i huket av hennes navn på listen. Noen i miljøpartiet må føle seg snytt og jeg håper de forstår alvoret i dette, men det er vel for mye forlangt. Hun skriver på facebook:


Att bli personvald, att lyckas tas sig från plats 21 till etta på riksdagslistan har inte varit en enkel uppgift. Utan det stöd jag har fått från familj, vänner och framförallt förorten hade detta varit långt ifrån möjligt. Representation är något jag värdesätter högt, att alla röster hörs och tar del av samhället. Till alla unga killar och tjejer från förorten vill jag säga, sluta aldrig tro på er själva, ge aldrig upp era drömmar och ta aldrig demokratin för given.


Denne kvinnen har vist veg og gjennom eksempel vist hvordan muslimer kan få mye politisk innflytelse med å massestemme på sine. Hun kommer ikke til å stå opp for svenskenes rettigheter (ikke at svenskene i miljøpartiet heller gjør det), men hun kommer til å jobbe for somaliernes rettigheter og Islam. Vi ser det også i Norge hvor muslimer stemmer frem muslimer. Det er ikke somalierne som fremstår som idioter her, det er det svenskene (og nordmennene) som gjør.


Så det å jobbe utenomparlamentarisk ser ut til å bli mer aktuelt enn noen gang, i hvert fall i Sveriges tilfelle.Det fria Sverige


Det hele illustrerer hva oppsplittingen og atomiseringen av et folk gjør med dets samfunn. Når de rotløse svenskene (og for så vidt også nordmennene) folk møter et invaderende folk som forstår verdien av samhold og identitet, hvem tror man kommer til å stå igjen som vinner? Man skal ikke sette gruppe opp mot gruppe er mantraet fra svenske politikere. Ja, lykke til med det i framtiden.


Sverige har Afrosvenskarnas forbund og muslimene har også sine interesseorganisasjoner som alle ivaretar disse minoriteters interesser. Men den nyopprettede organisasjonen Det Fria Sverige, som er en organisasjon som ønsker å ivareta svenskers interesser, blir fremstilt som nazister av mainstream media. Det er svensker i Sverige som mener at svensker (som snart vil bli minoritet i Sverige) ikke skal ha rett til å organisere seg. Da er man rasist må vite. Den svenske splittelsen er total.


Etter valget opplever organisasjonen økt pågang, da flere begynner å tenke at Sveriges skjebne nå etter all sannsynlighet er forseglet. Nå er det om å gjøre å forberede seg på det som kan komme, og da bør man være organisert.Kjemp videre


Hvis det er én sak som er verdt å kjempe for så er det denne. Ja, det ser mørkt ut for Sverige og Europa. Men nå er det viktigere enn noen gang å kjempe videre, enten det er demokratisk/parlamentarisk men også utenomparlamentarisk. Kampen er ikke ferdig kjempet for det svenske valget var bare et tilbakeslag. For til tross for at det kan se mørkt ut, se lyset trenger gjennom mørke skyer. For hva er det som skjer i Europa? land etter land begynner å ta til vettet. Vær ikke redd, ikke la dere skremme for hva har vi å miste annet enn vårt kjære fedreland om vi ikke gjør noe. De kan få oss sparket, gjerne kaste oss i fengsel, men selv døden er bedre enn den fremtid vår politiske elite er i ferd med å skape for oss.


Om det er en ting vi kan lære av våre nye landsmenn så er det viktigheten av samhold. Forståelsen av at vi er en del av noe større. Det er det som kan gjøre oss sterke nok til å motstå den trusselen vi nå står overfor.


Derfor må vi stå brask og bram med Sverige. Sverige er i frontlinjen og Sveriges sak er vår sak. Går det dårlig for Sverige så er det lite håp for Norge.


Det handler om barn skriker «batikhexorna». Ja, våre barn, og det skjærer meg i hjertet å se at våre barn skal måtte forholde seg til en stadig mer fiendtlig tilværelse i sitt eget hjemland.

13 views0 comments

Recent Posts

See All

Hamar