Search
  • alt-right Buddha

Norge trenger norske barn

Updated: Mar 14, 2019

Europeiske ledere har fått baby- panikk kan vi lese i aftenposten. Dette har heller ikke gått hus forbi vår egen Erna Solberg som i sin nyttårstale ga uttrykk for sin bekymring over at norske kvinner føder for få barn.Men der ledere som Viktor Orban er opptatt av kulturell kontinuitet og ikke minst overlevelse, så virker fru Solberg mer opptatt av at vi skal produsere skattebetalere til velferdsstaten. Det er egentlig skremmende om vår statsminister kun har dette perspektiv i tankene.


Orban poengterer at europas ledere har løst problemet med å åpne opp for masseinnvandring. Jeg tror det nå begynner å gå opp for politikerne at dette ikke er en holdbar løsning på sviktende fødselstall. Men det gjelder å pakke det inn den fineste retorikk. Nåde den som sier direkte hva dette egentlig handler om. Folk på venstresiden kan skrike rasist så mye de vil, men kulturell kontinuitet er viktig.De eldre har finansiert velferdsstaten så det holder


Jeg er jo egentlig i utgangspunktet positiv til velferdsstat, men jeg er også klar over de problematiske sidene ved velferdsstaten. Ettersom velferdsstaten finansieres omtrent som et pyramidespill så er den hele tiden avhengig av befolkningsvekst. Når europeere ikke får barn (les: skattebetalere), delvis på grunn av velferdsstaten, så blir det vanskelig å finansiere velferdsstaten. Løsningen har blitt å importere pensjonsreddere fra tredje verden. Problemet er bare at disse menneskene er storforbrukere av velferdstat og skal selv ha utbetalt sine pensjoner når den tid kommer. Problemene ser bare ut til å hope seg opp.


Norske medier mørklegger når de i store trekk legger hele problemet på eldrebølgen, som om det er de eldres feil. Den svenske statsråden Annika Strandhäll tok det enda lenger da hun hevdet at det er utelukkende eldrebølgen som er årsaken til presset på den svenske vården, ikke masseinnvandringen. Det er direkte og beviselig løgn.

Velferdstaten blir faktisk en stadig større utgiftspost i takt med at folk fra den tredje verden strømmer til. Myndighetene svarer med en skattesmell for nordmenn flest. Det er mange i Norge som allerede har en presset økonomi og tror man et økende skattetrykk på toppen av dette vil stimulere folk til å få flere barn? Ja, så bør man tro om igjen.For mange mennesker


Trenger verden flere nordmenn, spør NRK og henviser til miljøet. Dette er et legitimt spørsmål. Sett bort fra en svakere vekst i økonomien så er det isolert sett ikke et stort problem at befolkningen synker. Men vi står overfor andre problemer også. Verden trenger kanskje ikke flere nordmenn, men med tanke på den demografiske utviklingen så trenger Norge flere nordmenn. Innvandrerne kan ikke sørge for vår kulturelle kontinuitet, det er det bare nordmenn som kan gjøre.


Poengterer man dette sistnevnte så blir det bråk. Eirik Lae Solberg syns forslaget til Per- Willy Amundsen er usmakelig og fortsetter: “Amundsen tilbringer jo en del tid på Stortinget, han burde heller ta seg en tur ut i Oslos gater for å se hvordan mangfoldet bidrar positivt til utvikling av hovedstaden vår.” Jeg vet ikke om det er kriminaliteten, bilbrannene eller den økende voldspiralen han sikter til. Uansett, konsekvensene av Lae Solbergs sløve innstilling er befolkningsutskiftning og døden for den norske nasjon og folk.


Forslaget til Per- Willy Amundsen er uansett ikke tilstrekkelig da tusen kroner fra eller til i måneden ikke vil komme til å bremse de uintegrerbares barnefødsler. Her må det mer effektive insentiver til og vi skal heller ikke være redde for å diskriminere. Så får de venstreblivne bare skrike seg hese.Norge og det norske folk kommer i første rekke


Det er norsk kultur og det norske folk som skal være det bærende kulturpremiss i vårt land. Vi skal favorisere de som arbeider og det er i store trekk nordmenn og de innvandrerne som gjør rett for seg og som gjerne ønsker å være en del av det norske samfunn. Skal vi gi insentiver til barnefødsler så skal vi, i tråd med Viktor Orbans visjon, gi det i form av betydelige skattelettelser. Gir vi det i form av bidrag så stimulerer det fremveksten av uønskede parallelle samfunnstrukturer. Såpass ærlige bør vi kunne være.


All heder og ære til Erna Solberg for å bringe tema på banen. Men jeg er spent på hvilke konkrete tiltak hennes regjering eventuelt skulle komme med. Særlig med tanke på Amundsens noe slappe forslag. Med tanke på at han har markert seg som

FRP´s kontroversielle stemme så hadde man forventet mer.


Publisert i Resett - 5. Mars, 2019

37 views0 comments

Recent Posts

See All

Hamar