Search
  • alt-right Buddha

Mor Nille er en sten

Updated: Mar 5, 2019

Anders Behring Breivik var indirekte, medvirkende årsak til at jeg ble «høyreradikal». Ja, jeg kan like gjerne innrømme det. Ikke at jeg ble tiltrukket av ABB’s tankegods, som jo egentlig bare er klipp og lim svada, kokt sammen av et sykt sinn som jo Anders Behring Breivik er. Han er syk.


Før 22 juli, 2011 hadde jeg allerede kommet til den konklusjon at vi hadde en altfor liberal innvandringspolitikk, jeg var allerede på glid som man sier. Men noen følelse av panikk, eller angst for fremtiden hadde enda ikke helt satt inn. Satt vel fortsatt med et håp om at det går seg vel til. Mange innvandrere er jo greie folk og det mener jeg jo fortsatt, det har ikke endret seg.


Alt oppstyr rundt en slik sak får en jo til å tenke og da kan man, før man vet ordet av det, komme til konklusjoner man aldri tidligere ville ha trodd man skulle komme til. Hadde noen sagt til meg, ja selv i 2014, at jeg skulle komme til å støtte «ytterliggående» politiske partier, da hadde jeg avvist det med et hånflir. Men så kom 2015.


ABB’s rolle i min «radikalisering» var heller minimal. Det var heller oppstyret rundt ham som kom til å bli en viktig årsak/katalysator. Jeg la merke til uærligheten i mainstream media, hvor enkeltindivider og alternativ media ble brunskvettet på syltynt grunnlag. De ble beskyldt for nærmest å være medansvarlig i ABB’s ugjerninger. For meg fikk MSMs skremmetaktikk motsatt effekt - det ble mitt første skritt mot oppvåkningen.Antirasistisk senter rider igjen


Nylig gav antirasistisk senter ut en rapport om norske nynazister hvor de blant annet omtaler personer som Hans Jørgen Lysglimt Johansen og nettstedet Resett og bunter de sammen med nazister. Det er uhederlig og slik kan det fort bli injuriesak av.
ABB- kortet og nazist- stempelet brukes flittig av venstresiden, fordi de mangler gode argumenter. Det eneste våpenet de har er hersketeknikk, og det er den reneste Mor Nille- logikk å kaste oss i samme kategori. Joda, man kan ikke nekte for at Behring Breivik i likhet med undertegnede er mot innvandring, men det er ikke det samme som at alle som er "mot innvandring" ønsker å skyte ned forsvarsløse ungdommer på en øde øy. Det er heller ikke det samme som at alle som er "mot innvandring" også hater andre av en annen etnisitet og kultur. Men vi har blitt hjernevasket til å tro det, siden lenge før 22 juli.


Nå bruker jeg begreper som «radikalisering» og «ytterliggående» i anførselstegn, fordi jeg opplever ikke selv at jeg identifiserer meg med disse adjektiv. Ikke identifiserer jeg meg med merkelappen «rasist» heller, men det er merkelapper man må regne med å få slengt etter seg av ens meningsmotstandere som gjør alt de kan for å kneble en ærlig debatt.


Saken er den at det burde være en selvfølge at Norge tilhører nordmenn, men vi har blitt indoktrinert til å tro at noe slikt er hatefullt. Japan tilhører japanerne og de er heldige som i hvert fall har et politisk lederskap som anerkjenner japanernes rett til sitt eget hjemland.

31 views0 comments

Recent Posts

See All

Hamar