Search
  • alt-right Buddha

Lav aktivitet på min blogg

Aktiviteten på denne bloggen har vært dalende helt siden i fjor høst og nå har det vært stille lenge. Jeg har vært sliten, nedkjørt og har vært gjennom en vinterdepresjon. Min politiske aktivisme har tæret mer på meg enn jeg har villet innrømme overfor meg selv og jeg har vært oppriktig urolig om hvorvidt jeg kom til å miste jobben min. Nå ser det ut til at det begrenser seg til en ekskludering fra fagforeningen og det lever jeg fint med. Vi har opplevd at i hvert fall én nær venn av familien har snudd ryggen til meg og dette har i praksis også ført til at min kone mister en god venninne. Jeg er lei meg for dette på vegne av min kone da jeg ikke ønsker at hun skal bli skadelidende. Min kone har dog tatt det overraskende bra. Hun sa til meg at det var hennes venninnes tap da hun ifølge henne omtrent ingen venner lenger har.Jeg er egentlig av en konfliktsky natur og blir tappet for energi med alt ståket og bråket som har fulgt i kjølvannet av min politiske aktivisme. Samtidig er dette noe jeg brenner for og klarer ikke å la det ligge.


Jeg deltok på Selvstendighetspartiets landsmøte i Stavanger i Januar og trakk meg fra alle verv. Jeg var egentlig på leting etter en god grunn til å trekke meg da jeg føler at det er litt usikkert hvor partiet står og hvor det kommer til å gå. Det er ikke mange nok kompetente folk i partiet slik situasjonen er nå. Ikke at jeg på noen som helst måte anser meg som en av de kompetente, det er jeg ikke. Jeg trodde aldri jeg skulle komme til å bli så sentral i partiet som jeg ble. Uansett så jeg en mulighet til å trekke meg og ta en «time out» og så får jeg se hvordan partiet utvikler seg. Jeg er fortsatt medlem og har tro på partiets potensiale, men er ikke særlig aktiv. Det kan være jeg returnerer.


Dette året har jo hatt en pandemi å by på så jeg har vært mye hjemme med familien og mine barn har vært førsteprioritet. Det har bidratt til at jeg ikke har vært særlig produktiv. Jeg håper å endre på dette.

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Hamar